Divi Golf & Beach Resort

Land: Aruba
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
7KM Aruba Airport
0KM Divi Links
9KM Tierra Del Sol

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

‘One Happy Island’, dat is de enige omschrijving die juist is voor Aruba en het is niet voor niets hun slogan. Wij ontdekten hier het geweldige Divi Village Golf & Beach Resort, direct gelegen aan Divi Golf. De suites zijn van alle luxe voorzien, zoals een koelkast, een broodrooster, een ruime badkamer, WiFi, een Kingsize bed en airconditioning. Ook kunt u vanaf uw balkon of terras genieten van het uitzicht op het zwembad of over de golfbaan. Het is ook mogelijk om appartementen te boeken van 4-6 personen. Het hotel beschikt over vier buitenzwembaden en een Whirlpool (binnen). Dvi Village Golf & Beach Resort biedt ook tennisbanen en een fitnessruimte.

U kunt heerlijk dineren in één van de vier à la carte restaurants. Alle vier de restaurants hebben een eigen identiteit en eigen keuken. U kunt kiezen van gril tot fine dining, er is voor iedereen een ideaal restaurant. U kunt natuurlijk ook genieten van een cocktail bij één van de bars, of aan het zwembad. Het is bijna altijd mooi weer op Aruba, dus u kunt heerlijk zitten op één van de terrassen.

U gaat golfen op the Links Divi Aruba. Deze schitterende negen holes golfbaan is goed onderhouden en een genot om te spelen. De golfbaan is zo goed als vlak, maar kent een behoorlijk aantal waterhindernissen, waar u rekening mee dient te houden. De altijd aanwezige wind maakt deze golfbaan tot een grote uitdaging, maar u zult hier altijd genieten, alleen al van het uitzicht op en rond de golfbaan.

U kunt ook golfen op de prachtige golfbaan van Tierra del Sol. Deze 18 holes golfbaan is zeer uitdagend, vanwege de vele fairway- en greenbunkers, op sommige holes liggen tien of meer bunkers. De greens zijn zeer snel en goed onderhouden. Er zijn voldoende hoogteverschillen, waardoor u vaak kunt genieten van het uitzicht over de Caribische Zee. De baan is vrij open, waardoor de altijd aanwezige wind een grote invloed heeft op uw slagen. Probeer uw golfbal vooral laag te houden.

In de omgeving is veel te doen. Aruba is niet heel groot, dus u bent overal heel snel. Ook kunt hier alle watersporten beoefenen. Een golfreis naar Aruba zult u nooit meer vergeten.