Groepsreis Le Golf National

Land: Frankrijk
Verblijf: Resort
Sterren: sterren
430KM Breda
499KM Utrecht
63Km Charles de Gaulle Airport
0 KM Le Golf National Albatross
0 KM le Golf National Eagle

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

De standaard reis vindt u hieronder, maar wij gaan van 26-29 maart met een grote groep golfen op Le Golf National om het seizoen te open. Deze golfbaan is natuurlijk een feest om te spelen en dan gaan wij doen. Ga je met ons mee? We spelen 2 x Albatross (Ryder Cup baan). Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt en de vraag is groot. Wij moeten vroeg reserveren en betalen anders vervallen onze opties en starttijden. Hieronder vindt je meer over het hotel en de golfbaan. Op vrijdag 27 maart spelen we Golf Chateau de Rochefort, ook een super golfbaan die op een half uurtje rijden ligt van le Golf National. Chateau de Rochefort is één van de beste bewaarde golfgeheimen van Frankrijk. Deze mooie bosbaan is aangelegd op maar liefst 110 hectare en altijd bespeelbaar, vanwege de zandgrond. Snelle greens en veel hoogteverschillen maken deze golfbaan tot een echte uitdaging. Arrangement 1 hoort bij deze reis. Schrijf je snel in, want er kunnen slechts 30 personen mee.

Golfen op Le Golf National net ten zuidwesten van Parijs is één van de meest unieke gebeurtenissen in het leven van een golfer. Hoe vaak zult u een golfbaan spelen waar een Ryder Cup gehouden is en waar ieder jaar een Open gehouden wordt? Op de prachtige golfbaan van Le Golf National wordt het Open de France gehouden en u kunt zelfs in het hotel aan de baan slapen. Veel mooier wordt het niet. U kunt verblijven in het luxe Novotel Saint Quentin. De kamers zijn hier van alle gemakken voorzien, u vindt hier een bureau, een ruime badkamer met haardroger, een kluisje, een minibar, een koffiezetapparaat, airconditioning en WiFi.

U kunt hier in meerdere restaurants genieten van een heerlijk diner. U kunt dineren bij Novotel Café, waar gegrild wordt en de gerechten worden hier met biologische producten bereid. U kunt ook dineren in het clubhuis. Het hotel beschikt ook over meerdere bars, waar u na het golfen nog even de dag kunt doornemen. Natuurlijk worden hier ook heerlijke wijnen en cocktails geschonken.

Golfen op Le Golf National is een ervaring die echt uniek is. In 2018 is op deze golfbaan zelfs de Ryder Cup gespeeld. Tijdens uw verblijf kunt golfen op beide 18 holes golfbanen. De Albatros golfbaan is de baan, waar de Ryder Cup gespeeld is en het Open de France jaarlijks gespeeld wordt. Dit is een echte inland links golfbaan. De fairways zijn beter dan de meeste greens op veel golfbanen en de greens zijn zo snel dat één ronde eigenlijk te weinig is om eraan te wennen. Indien je hier speelt voel je dat je op een bijzondere golfbaan loopt. Deze golfbaan heeft verrassend veel waterhindernissen en veel hoogteverschillen.
De andere golfbaan is Aigle en ook dit is een echte links golfbaan. Deze golfbaan is wel iets makkelijker dan de de Albatros. Ook deze golfbaan heeft veel hoogteverschillen, maar wel minder waterhindernissen dan de Albatross. Golfen op Le Golf National is een geweldige ervaring.

U bevindt zich op ongeveer een half uur rijden van Parijs, dus een tripje naar deze geweldige stad is snel gemaakt. Ook ligt de golfbaan op een kwartier rijden van Versailles, waar u het kasteel en de schitterende tuinen van Versailles kunt bezoeken.