Villa am Ruhrufer Golf & Spa

Land: Duitsland
Verblijf: Hotel
Sterren: 5 sterren
62KM Venlo
172KM Utrecht
5KM Golfclub Mülheim Rafelberg
20KM Golfclub Kosaido International

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op iets meer dan een half uur rijden van Venlo ligt het prachtige vijf sterren hotel Villa am Ruhrufer Golf & Ruhrufer. Dit hotel ligt schuin tegenover het zusterhotel Hotel am Ruhrufer. Natuurlijk hebben wij veel bestemmingen gezien, maar dit hotel overtrof onze verwachtingen. Met een prachtige moderne inrichting en van alle gemakken voorzien is Villa am Rufruher Golf & Spa een echte aanrader. Villa am Ruhrufer Golf 7 Spa ligt tegenover de rivier de Ruhr en grenst aan een prachtig natuurgebied. U kunt hier kiezen uit de zeer mooie Deluxe kamers of de Suites. Alle kamers beschikken over airconditioning, een kluisje, WiFI, een ruime badkamer, een kleurentelevisie, een telefoon met directe buitenlijn en een haardroger. U kunt hier genieten van de Spa faciliteiten, zoals een zwembad en een sauna. Maar ook kunt u hier op afspraak gezichtsbehandelingen krijgen of gemasseerd worden.

U kunt bijzonder goed dineren op de golfclubs Kosaido en Mühlheim Raffelberg. Beide golfclubs hebben een zeer goed restaurant met een ruime keuze aan gerechten. Voor beide restaurants geldt dat zij beschikken over zeer goede koks en dat ook de gerechten passen binnen de hoge kwaliteit die zowel het hotel als de golfbaan bieden. Maar in de buurt van het hotel bevinden zich ook meerdere goede restaurants.  Het hotel biedt een gratis pendeldienst naar de golfbanen. Dus mocht u trek hebben in een een glaasje wijn of bier dan hoeft u niet meer naar het hotel terug te rijden.

Golfclub Mühlheim Raffelberg ligt dichtbij het hotel en dit is een prachtige golfbaan. Je kunt zien dat deze golfbaan eigendom is van het hotel. Voor hier geldt dat de golfbaan zeer goed onderhouden is. De korte gemaaide fairways, de zeer snelle greens, je merkt direct dat men hier  de golfbaan onderhoudt met passie. Mühlheim Raffelberg beschikt over een ‘ signature’ hole met een eiland green. Er zijn niet veel waterhindernissen op deze golfbaan maar deze hole zult u niet snel vergeten. Golfen op Mühlheim Raffelberg is echt genieten. U komt zeker nog een keer terug op deze golfbaan.

Golfclub Kosaido is ook eigendom van het hotel en je zou kunnen stellen dat deze golfbaan een verlengstuk is van Villa am Ruhrufer Golf & Spa. Vanwege het mooie onderhoud en de goede sfeer. Dit is echt een prachtige golfbaan met een behoorlijk aantal waterhindernissen, maar vooral met veel hoogteverschillen. De omgeving is bosrijk, de holes zijn  lang en de greens supersnel. Golfclub Kosaido is echt heel mooi en een grote uitdaging om te spelen.

In de omgeving is veel te doen. Op slechts 20 kilometer afstand ligt de bruisende stad Duisburg en op 27 kilometer ligt de moderne stad Düsseldorf. U kunt in beide steden heerlijk shoppen, maar ook zijn hier veel restaurants, waar u kunt genieten van een goede lunch.