Westminster Barrière

Land: Frankrijk
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
326KM Breda
398KM Utrecht
2KM Golf le Touquet
20KM Golf Hardelot

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Hôtel Barrière Le Westminster dateert uit 1930 en ligt in het centrum van Le Touquet op slechts 500 meter van het Strand. De ruime kamers zijn ingericht in art-deco stijl. De kamers bieden veel luxe zoals een kluisje, een ruime badkamer, gratis WiFi en een kleurentelevisie. U kunt hier genieten van de Sauna, de hot tub en het verwarmde zwembad. Er is ook nog een extra Spa & Wellnesscenter waar u tegen betaling terecht kunt.

U kunt hier geweldig dineren in het restaurant le Pavillon, bekroond met één Michelinster. Chef William Elliot werkt met streekgerechten en alles wat hier bereid wordt is van zeer hoge kwaliteit. Indien u liever iets simpeler dineert kunt u terecht in Brasserie Les Cimaises. U kunt hier vanzelfsprekend kiezen uit heerlijke wijnen.

Golfen doet u hier ook op hoog niveau. U kunt hier kiezen uit vier fantastische golfbanen, namelijk Hardelot en le Touquet. Beide golfbanen beschikken over 36 holes. De 18 holes van de moeilijkste golfbaan van le Touquet, La Mer zijn echt uniek. Deze golfbaan is uitzonderlijk moeilijk, vanwege de vele struiken naast de fairways, de lengte die de golfbaan heeft en zeker ook vanwege de smalle fairways en de hoogteverschillen. Deze 18 holes liggen vlakbij de zee en bieden een echte uitdaging. Een ieder die zijn/haar handicap hier speelt, zal deze overal ter wereld spelen. Aangezien deze baan echt moeilijk is geldt er ook een handicapeis. Voor dames geldt een handicap van 28 en voor heren een handicap van 24. Regelmatig raast de zeewind over de golfbaan wat de golfbaan nog moeilijker kan maken. De andere 18 holes van La Forêt liggen geheel in het bos en deze golfbaan is totaal anders dan La Mer. Deze golfbaan ligt uit de zeewind en hier kun je genieten van stilte. Toch is de deze golfbaan ook niet gemakkelijk, maar absoluut een uitdaging om te spelen en voor La Forêt geldt dat een goede score zeker haalbaar is.
Met zijn twee karaktervolle banen is Hardelot één van de mooiste golfbanen van Europa. Beide 18 holes banen hebben een eigen clubhuis. Ze zijn dan ook totaal verschillend. De golfbaan ’Les Pins’ is ontworpen door de bekende Britse golfbaan architect Tom Simpson. ‘Les Pins’ betekent ‘de bomen’ en die vindt u hier in overvloed. Deze prachtige bosbaan zal u verrassen en op iedere hole zal u weer op uw hoede zijn bij uw afslag. De golfbaan ‘Les Dunes’ is een echte duinbaan, zoals we die in Nederland zelden tegenkomen. U speelt hier tussen de hoogteverschillen in het natuurlijke duinlandschap, langs duintoppen, vijvers en kleine valleitjes. Deze golfbaan is een absolute aanrader om te spelen.

Le Westminster bevindt zich op slechts 500 meter van het strand, dus mocht u tijd over hebben, dan kunt u hier nog heerlijk genieten van de zee en het strand. Le Touquet zelf is ook een schitterende plaats om rond te kijken naar prachtige gebouwen en u kunt ook een bezoekje brengen aan het casino.