Profiel

 

Beste Golf(st)er,

www.golfvakanties.be is één van de grootste online golftouroperators van België. Wij zijn een touroperator met veel ervaring en kunnen u helpen met meer dan 400 golfbestemmingen in en buiten Europa. Wij kijken altijd zeer kritisch naar de bestemmingen, want wij willen u graag golfreizen aanbieden van hoge kwaliteit. Wij kennen de golfbanen en de hotels en sturen u dus alleen naar de mooiste bestemmingen. Ons hele team bestaat uit gepassioneerde golfers, die iedere bestemming hebben wij bezocht en uitgetest. Wij kijken met de ogen van onze klanten, want een vakantie moet ook echt een vakantie zijn. Even lekker weg van uw drukke bestaan en geheel uitgerust terugkomen. Dat is onze missie voor u.

Golfvakanties.be biedt u heel veel standaardarrangementen, maar natuurlijk proberen wij ook aan al uw persoonlijke wensen te voldoen. Wij adviseren u uiteraard ook graag over uw golfreizen op maat. We bespreken dan met u  al uw specifieke wensen en zorgen ervoor, dat wij voor u de ideale golfreis kunnen boeken. Wilt u liever een greenfee meer, of een extra overnachting, geen enkel probleem natuurlijk. Wij helpen u ook graag een vlucht te boeken.

Klanten verwelkomen wij steeds graag terug en daarom werken wij alleen met de beste bestemmingen. Wij kijken daarbij naar de kwaliteit van de golfbaan/golfbanen, het diner en vooral ook het hotel. Alles moet kloppen, wil een hotel bij ons op de website of in de catalogus terechtkomen. Door bij ons te boeken nemen wij u de organisatie geheel uit handen of u nu voor uw groep vrienden/vriendinnen wilt boeken of voor uzelf. Wij maken van uw golfreis een onvergetelijk golffestijn.

Voor de voorwaarden voor bij ons te boeken golfreizen verwijzen wij u graag naar onze algemene reisvoorwaarden.

Heeft u tips, opmerkingen over nieuwe leuke bestemmingen of u wilt ons een reisverslag uitbrengen over de heerlijke golfreizen die u via ons heeft gemaakt dan horen wij graag van u op info@golfvakanties.be of 0031-10-4674430. Wij staan altijd voor u klaar.

 

Het team van golfvakanties.be – professionals in golfvakanties.